Servicii de curatare si montaj cosuri de fum, sobe, seminee si instalatii de ventilare


Telefon +4.0721.533.588

Hornar Ilfov

 Hornar Ilfov

Odata intrat in sezonul canicular toate mirosurile sunt simtite tot mai mult. Nu ne referim la gradina cu flori sau jardiniera de la fereastra pe care o udam zilnic, ci la mirosurile mai neplacute.

De la ultimul lemn pus pe foc in primavara, cei mai multi, nu dau importanta curatarii cosului de fum si a surselor de caldura. Nu se scoate cenusa, nu se curatara cosul de funingine si gudron, se lasa inchisa usa de la focar si gata. In timp, datorita cresterii temperaturii mediului exterior se intensifica umezeala din cos, iar prezenta mediului acid activeaza un miros urat, permanent, care se simte la interiorul casei.

Echipa Hornar-Ilfov va poate ajuta la indepartarea mirosului prin curatarea cosului de fum, curatarea semineului, sobei sau a centralei termice, si va recomanda cateva reguli de respectat in perioada sezonului cald pentru a evita deteriorarea cosurilor de fum.

Hornar-Ilfov va inspecta, de asemeni, instalatia de evacuare a gazelor de ardere pentru toate sursele de caldura pe combustibil solid.

Hornar Ilfov are in dotare scule profesionale pentru identificarea eventualelor defecte existente in constructia cosului de fum si va poate indruma in scopul remedierii lor. Inspecteaza, curata, verifica cosul de fum si informeaza clientul despre posibile pericole care pot exista la instalatia de evacuare a gazelor de ardere.

Echipa Hornar Ilfov este autorizata prin furnizarea de servicii profesionale de inspectie, curatare si montaj a cosurilor de fum, a surselor de caldura si a instalatiilor de ventilare.

Pentru mai multe informatii si programari sunati la  tel.0721.533.588.

Hornar Ilfov

Hornar Ilfov

Hornar Ilfov

Hornar Ilfov
Hornar Ilfov
Hornar Ilfov

Be the first to comment on "Hornar Ilfov"

Leave a comment

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.