Servicii de curatare si montaj cosuri de fum, sobe, seminee si instalatii de ventilare


Telefon +4.0721.533.588

Hornar profesionist

Hornar profesionist
Ti-ai cumparat o casa ori iti construiesti una noua si pentru incalzire in sezonul rece folosesti lemne? Fie semineu, soba sau centrala termica pe combustibil solid, toate aceste surse de caldura au in componenta un cos de fum pentru evacuarea gazelor de ardere.
Inainte de-a te muta in noua casa consulta un hornar profesionist.
La vizitarea unui imobil, vanzatorul evidentiaza arhitectura casei si facilitatile ei, iti prezinta compartimentarea casei, tamplaria, instalatia sanitara si atractia din living – semineul. Cumparatorul incantat in acel moment nu va sti ce se ascunde in spatele acelui semineu si daca a fost construit cu simt de raspundere.
Inca din faza de constructie a casei pot exista erori in proiectarea si constructia semineului si a cosului de fum, greseli grave care pot pune in pericol casa si viata locatarilor, soldate cu pagube materiale si vieti omenesti.
Hotararea Guvernamentala nr. 537 / 2007 prevede obligativitatea verificării, reparării şi curăţării periodice a coşurilor pentru evacuarea fumului, cel puţin o dată pe an, iar neefectuarea lor constituie contravenţie la normele de prevenire şi stingere a incendiilor care se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.
Hornar profesionist va inspecta instalatia de evacuare a gazelor de ardere pentru toate sursele de caldura pe combustibil solid.
Hornar profesionist are in dotare scule profesionale pentru identificarea defectelor in constructia cosului de fum. Inspecteaza, curata, verifica cosul de fum si informeaza clientul despre posibile pericole care pot exista la instalatia de evacuare a gazelor de ardere.
Hornar profesionist vine in intimpinarea dumneavoastra prin furnizarea de servicii profesionale de inspectie, curatare si montaj a cosurilor de fum, a surselor de caldura si a instalatiilor de ventilare.
Pentru mai multe informatii si programari sunati la tel.0721.533.588

Hornar Profesionist

Hornar Profesionist

Hornar Profesionist

Hornar Profesionist
Hornar Profesionist
Hornar Profesionist

Be the first to comment on "Hornar profesionist"

Leave a comment

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.