Servicii de curatare si montaj cosuri de fum, sobe, seminee si instalatii de ventilare


Telefon +4.0721.533.588

Servicii

 • Curatare cosuri de fum – presupune inspectia cosului de fum cu aparatura foto-video, urmata de curatarea efectiva a cosului de fum cu scule profesionale moderne de ultima generatie, prin indepartarea de funingine si gudron, care prin acumulare pe peretii cosului, pot provoca intoxicatii si incendii.
 • Verificare cosuri de fum – se elibereaza adeverinta cosar pentru avizul de gaze.       Hotararea Guvernamentala nr. 537 / 2007 prevede obligativitatea verificării, reparării şi curăţării periodice a coşurilor pentru evacuarea fumului, cel puţin o dată pe an, iar neefectuarea lor constituie contravenţie la normele de prevenire şi stingere a incendiilor care se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.

 

 • Curatare surse de caldura – cum ar fi: seminee, sobe de teracota, sobe cu peleti, cuptoare de pizza, centrale termice pe combustibil solid – se curata traseul gazelor de ardere, care neintretinute periodic pot provoca intoxicatii in spatiile de locuit, incendii si implicit scaderea randamentului termic al sursei de caldura.

 

 • Curatare instalatii de ventilare – din spatii rezidentiale si comerciale – se intervine la curatarea instalatiilor de evacuare aer viciat, hote de restaurant, precum si a instalatiilor speciale de exhaustare si transport pneumatic. La instalatiile de evacuare din bucatarii se indeparteaza depunerile de grasimi acumulate, care pot crea incendii devastatoare, cu daune incomparabil mai mari decat investitia initiala in echipamentele de bucatarie.

 

 • Montaj cosuri de fum profesionale – la cosuri de fum din inox si cosuri de fum ceramice – in urma montajului se asigura garantie de buna executie la sistemul de cos de fum profesional insotit de garantia producatorului.

 

 • Lucrari de reparatii – la cosul de fum si sobe de teracota – sunt lucrari de remediere, prin remontaj, pentru indepartarea eventualelor pericole datorate existentei fisurilor sau degradarilor in structura ceramica, ce pot provoca intoxicatii si incendii.

 

 • Montaj surse de caldura – seminee, termoseminee, sobe de teracota, sobe rustice, cuptoare si gratare – recomandam produse de calitate, certificate, care sa asigure durabilitate si performanta energetica sporita.

 

 • Montaj instalatii de ventilare – executam toate tipurile de instalatii de ventilare cu tubulatura rigida, semirigida si flexibila pentru proiectele dumneavoastra. La instalatiile de ventilare complexe, lucrarile de montaj se executa numai pe baza unui proiect avizat.

 

 • Consultanta tehnica – venim in ajutorul clientului cu informatii clare, benefice in luarea unei decizii corecte. Ne deplasam in teren pentru stabilirea unei solutii optime, in conformitate cu normativele si legile in vigoare. Asiguram asistenta la proiectare si montaj pentru celelalte instalatii care au conexiuni cu instalatiile termice si de ventilare. Suntem fermi, deschisi si loiali clientului pe tot parcursul proiectelor in defasurare.
  Pentru noi este importanta siguranta lucrarii si satisfactia clientului pe termen lung.

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.